вівторок, 27 листопада 2018 р.

НАС ОБ’ЄДНУЄ БІБЛІОТЕКА!


Кожна зустріч літклубівців неповторна. Молодь завжди непередбачувана у своїх вигадках, їх цікавить все нове,багато читають (ВСІ!), тому теми  для обговорення дуже різноманітні.
Цього разу нас було багато, але родзинкою нашої зустрічі став прихід  Віталія Чепіжного – санжарського автора, який дуже вдумливо і скрупульозно ставиться до написання своїх віршів,працює над їх вдосконаленням, шліфує кожен рядок, його вірші несуть глибоке ідейне чи  ліричне навантаження, мають яскраве емоційне забарвлення. У його віршах відчувається рука Майстра.
Літклубівцям подобається спілкуватися з Віталієм починаючи з тем садівництва і до сучасного історично-важливого стану у нашій країні, який у повному обсязі стосується кожного з нас,  хоча їхній молодіжний гарячий гонор не завжди сприймає його критику їхніх поетичних спроб. Цього разу мимоволі, не плануючи наперед , за розмовами дійшли згоди провести поетичний батл  на задану тему. Автором ідеї та тем був, звісно, Віталій.  Отож, наші  архіви поповнилися віршами на задані теми: «Сидять веселі хулігани…» та «Старий рояль в музичній школі…»  Було весело! У кожного було своє бачення  потрібності  старого роялю і свій погляд на веселих хуліганів. У цьому і весь смисл: зуміти свою думку втиснути в поетичні рамки, витримавши розмір та форму вірша. Зрозуміло, треба багато працювати, вчитися, але головним є те, що наші літклубівці виявилися бійцями, вони не роздумуючи кинулися у вир поетичної битви, і всі – переможці!
І Віталій, і всі ми отримали величезне задоволення від самого процесу творення, позитивні емоції від реакції на прочитане, загалом – драйв від того, що ми разом, і ми вміємо з користю і приємністю провести час.
Чекаємо на наступній зустрічі художника Стаса Вагнера. Нові люди, нові думки, нові погляди і знання – це завжди круто!






Немає коментарів:

Дописати коментар