неділю, 17 липня 2016 р.

Товариство Вільних Духом

Літературне «Товариство Вільних Духом». - неймовірно, але таки зібралися! Після неодноразово призначених і відмінених зустрічей із найрізноманітніших причин. Настільки вільні, що зібралися лише в кількості чотирьох чоловік, але героїчно подолавши власну лінь та ледь не спопеляючу спеку.

Але , як ми знаємо, головне не кількість, а якість, тому 
це не завадило нам: а) Відкрити ще одну визначну постать української літератури та кіно - Миколи Вінграновського і потонути в нього з головою, як можна переконатися наочно на одній із світлин, розміщених нижче. б Знову побути в теплій компанії приємних знайомців.

Ще ми, як завше, говорили про історію, про мистецтво писати і 
цього разу - як реагувати на критику. Вирішили модернізувати наші «літературні посиденьки» новими елементами та освіжаючими нотками. Приміром, ми вирішили не тільки ознайомлюватися з поетами – біографіями, віршами і займатися їхнім обговорення, а й розширювати формат, додаючи музики, коротких документальних фільмів про відповідну постать. Також ми переконані, що цей час зустрічі необхідно використовувати якнайефективніше для особистого розвитку. І тому також будемо удосконалювати під час нашого спілкування рідну українську мову.

І так, знову зустрінемося в серпні. Ніяких довгих пауз, ніяких тривалих мовчань! Ми знову почали дихати.





Немає коментарів:

Дописати коментар