четвер, 20 жовтня 2016 р.

Презентація фото поеми «Війна і мир»

20 жовтня було презентовано фото поему «Війна і мир» знаного в Україні та за її межами фотохудожника і журналіста з м. Кобеляки Костянтина Бобрищева. На  зустрічі з новосанжарцями (учнями Новосанжарського НВК, просвітянами, бібліотекарями та користувачами бібліотеки ) був сам автор, який наголосив, що ця зустріч за два місяці дев’тнадцята і для нього особливо відповідальним та почесним є спілкування з земляками. Презентація пройшла емоційно – насиченою (демонстрація фотографій на екрані супроводжувалась коментарями автора) бо на 255 сторінках фотокниги автор втілив відому істину «Війна – горе, яке стосується кожного». Бібліотека багато працює в плані виховання громадянина  - патріота України, який поважає та цінує культурне та історичне минуле свого народу і готовий самовіддано захищати і розбудовувати Українську державу.
Довідка: Національна спілка фотохудожників України за підтримки Міністерства культури України провела Першу міжнародну культурно – мистецьку акцію «Українська фотокнига – 2016», яка відбувалася з травня до вересня 2016року. До участі в конкурсі запрошувалися фотографи та дизайнери, які взяли участь у таких номінаціях – друкована фотокнига, електронна фотокнига та фото буклет.
Золоті медалі (друковані видання) отримали: автор більше ніж 100 фотокниг Василь Пилип’юк за роботу «Світовідчуття епохи» та полтавський фотохудожник Костянтин Бобрищев «Війна і мир».

Фотопоема «Війна і мир» Костянтина Бобрищева побачила світ у Полтаві. ЇЇ видрукувало видавництво «АСМІ» коштом обласного бюджету , згідно з Планом випуску соціально значущих видань.

Немає коментарів:

Дописати коментар