суботу, 15 жовтня 2016 р.

Презентація книги «Дорога в безсмертя: Дмитро Коряк»

 Війна забирає найдорожче - життя українців - поважних віком і молодих, батьків, братів, синів, доньок. Гинуть українці на війні, але герої не вмирають, бо залишають по собі щемну пам’ять: гарний спомин, добре слово, щирі емоції. Ми , нині сущі, маємо перед тими, хто пішов за вічну межу на бранному полі, величезний обов’язок пошанування.
13 жовтня в Лелюхівській школі відбулась патріотична година присвячена Дню захисника Вітчизни. Були запрошені воїни АТО - Мася Євген, Назаров Рустамджон, Чубаров Олександр та рідні воїнів, які зараз знаходяться в АТО.
Для гостей і запрошених діти з учителем історії Двірною В. Г. підготували літературно - музичну композицію.      
Бібліотекар Лелюхівської сільської бібліотеки Поставна В. І. провела презентацію книги Н. Гринь «Дорога в безсмертя: Дмитро Коряк» , де ознайомила всіх з короткою, але яскравою біографією Дмитра Коряка. Зачитала спогади мами, однокласників, однокурсників, побратимів про Дмитра, та запросила до бібліотеки всіх бажаючих прочитати книгу, адже вона створена для всіх людей, що люблять Україну. Діти вручили гостям квіти, а Олександр Чубаров подарував школі бойовий прапор з підписами воїнів. Діти спілкувалися з воїнами, цікавились їхнім життям в армії.

Немає коментарів:

Дописати коментар