понеділок, 12 грудня 2016 р.

Всеукраїнський тиждень права

На виконання заходів щодо проведення Всеукраїнського тижня права проведено годину права “Кримінальна відповідальність неповнолітніх” для учнів 10-11-х класів Новосанжарського НВК.
Захід відкрила вчитель правознавства Скирда Наталія, яка розповіла про Всеукраїнський тиждень права, про його традиційність. Спеціаліст Новосанжарського бюро правової допомоги Кірнос Наталія та спеціаліст районного центру зайнятості Поціпко Олександр ознайомили старшокласників з Законом про кримінальну відповідальність неповнолітніх. Був переглянутий фільм на дану тему з подальшим його обговоренням. Бібліотекар відділу обслуговування Новосанжарської ЦРБ Олейнікова Людмила підготувала бібліографічний огляд літератури « Тема підліткової кримінальної відповідальності в творах зарубіжних та українських письменників».



























Бібліотекарем дитячої бібліотеки проведено годину права  «Твої права і відповідальність» для учнів 5-6 класів Новосанжарського НВК. На якій Євгенія Науменко,фахівець кримінально – виконавчої інспекції , ознайомила підлітків з правами і обов’язками дітей. Подольська Любов підготувала і провела правову вікторину.























На тиждень права в Інтернет - пункті районної бібліотеки завітала фахівець з соціальної роботи Новосанжарського управління з питань виконання кримінальних покарань та пробацій Міністерства юстиції Євгенія Науменко, разом з бібліотекарем провела годину права «Конфлікт. Шляхи його вирішення ». Адже, ми живемо в світі , де часто виникають конфлікти. І молодь часто не може , або не хоче зрозуміти, як правильно вийти з конфлікту. Бібліотекар провела анкетування , а фахівець оцінила вміння учня правильно поводитися в конфліктних ситуаціях. Юнаки охоче заповнювали анкети , та зацікавились рекомендаціями фахівця.









Немає коментарів:

Дописати коментар