пʼятницю, 23 листопада 2018 р.

.Духовність українців - запорука незалежності держави


До фондів нашої бібліотеки надійшли книги,які проливають світло на  «казочки» про єдність Російської та Української церков « от начала прінятія православія» Тетяни Деркач  «Московський Патріархат в Україні» та Галини Могильницької « Хроніка великого ошуканства»
В Україні зараз відбуваються епохальні події, які є вирішальними для нашої держави не лише в питанні відстоювання територіальної цілісності та незалежності у відкритій агресії стратегічного ворога України – Російської Федерації ,а і у духовній сфері, яка є фундаментом незалежності будь-якої держави. Мова про утворення Єдиної Помісної Автокефальної Української Православної Церкви. Кожна держава має свою помісну церкву. Російська церква в Україні – це інформаційно-пропагандистська зброя Кремля проти нашої ідентичності, це ідеї «руского  міра», це чужа мова, чужа культура.
Своє завдання українська бібліотека вбачає в донесенні до користувачів правдивої історії української церкви і пробудження гідності українців, патріотичних почуттів до своєї землі, які притупляються пропагандою «єдіного народу», у російській церкві моляться за незрозуміле для нас Отєчество, за патріарха Кирила – духовне обпертя Путіна, та не чути молитов за Україну, її владу та військо, за Воїнів Світла , чия жертва за Україну не може вимірятися ніякою мірою, лише Божим благословінням та нашою  пожиттєвою вдячністю.
Духовність і віра є основою, на якій будується державний дім. «Не будуйте на піску…»



Немає коментарів:

Дописати коментар