суботу, 26 вересня 2015 р.

Класик Української драматургії

29 вересня виповнилося 170 років від дня народження корифея українського театру, драматурга і актора Івана Карповича Тобілевича (Карпенка – Карого).
Пацівники бібліотеки не залишилися осторонь цієї події і відзначили цю дату,провівши  у територіальному центрі літературну годину «Класик Української драматургії». На заході були присутні члени клубу «Суботні зустрічі» і «Багряне листя». На початку заходу вони ознайомилися з виставкою творів драматурга і літературою про нього. На заході виступила бібліотекар абонементу Федорець Г.С.,яка підготувала бесіду по сторінках біографії І.К.Карпенка – Карого. Бібліотекар читальної зали Науменко Н.М., розповіла про найбільш відомі твори Карпенка – Карого «Сто тисяч»,  «Хазяїн» , та Мартин Боруля». Її розповідь супроводжувалася демонстрацією уривків екранізованих п’єс автора.
         В кінці заходу присутні Бредун В.М. і Давиденко Л.К. поділилися враженнями від перегляду вистави за п’єсою «Мартин Боруля» під час відвідування обласного драматичного театру ім. Гоголя,.





Немає коментарів:

Дописати коментар